Werk

Over Mijn werk.


Interim: Amsterdamse Aanpak Statushouders

Vanuit de Aanpak Statushouders van de gemeente Amsterdam worden statushouders intensief begeleid naar werk, opleiding en participatie. Als interim communicatieadviseur ben ik verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie. Ik richt mij o.a. op statushouders, werkgevers en interne medewerkers. De voorbereidingen op het nieuwe inburgeringsstelsel (ingaande per 2021) zijn onderdeel van mijn taken.

20190108_202424


Tekstschrijver We Are Travellers

We Are Travellers is een van de grootste online reismagazines in Nederland. Als tekstschrijver zet ik mijn reiservaringen in de ongerepte natuur om in beeld en tekst. Op de website lees je mijn artikelen over o.a. Patagonië, Schotland en de Faeröer eilanden.

Schermafbeelding 2019-03-20 om 11.35.58


Verhalenbundel "Een Toekomst opbouwen in Amsterdam"

Voor de verhalenbundel “Een toekomst opbouwen in Amsterdam” schreef ik portretten van gemotiveerde statushouders. Zij vertellen trots over hun werk en toekomstvisie. De verhalen zijn ook op de online verhalenwand van de gemeente Amsterdam te lezen.


Samenwerking EcoCamp Patagonia

EcoCamp ligt in het beroemde Nationale Park Torres del Paine in Chili. In januari 2019 heb ik meerdere dagen genoten van het speciale onderkomen. Mijn ervaring is te lezen op We Are Travellers.


Interim: Regionale Jeugdhulp

In januari 2018 implementeerde de regio Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland een vernieuwd jeugdhulpstelsel. In de transitie periode hield ik mij bezig met de Business to Business communicatie gericht op gecontracteerde partijen en professionals.

Schermafbeelding 2019-03-20 om 21.31.30


Portretten van statushouders in Amsterdamse Krant

De Amsterdamse krant verschijnt één keer per maand bij alle Amsterdammers op de deurmat. In editie december 2018 en april 2019 zijn twee portretten van statushouders verschenen.


Samenwerking Australis Cruises

Met Australis Cruises ben ik op expeditie geweest naar de zuidelijkste kaap van de wereld: Kaap Hoorn. Vijf dagen lang voerden we door de zuidelijk gelegen fjorden van Patagonië. Met zicht op gletsjers en ruige bergen. Een unieke ervaring. Mijn verhalen zijn gepubliceerd op We Are Travellers.

https___www.visdief.nl_wp-content_uploads_2018_11_recensie-backpack-bestemmingen-Roll-de-Ram


Fotografie voor Boek BackbackBestemmingen

We Are Travellers bracht in 2018 het boek Backback Bestemmingen uit. Een boek met praktische én inspirerende informatie over 23 landen. In het hoofdstuk Colombia zijn mijn reisfoto's opgenomen.

Auteur Frankwatching​

Tijdens mijn werk bij The Cloud Company heb ik veel ervaring opgedaan met het opbouwen én actief houden van online communicaties. Deze learnings over e-participatie en digitale werkplekken deelde ik toentertijd op Frankwatching.


Ondersteuning We Are Travellers-Event

In juni 2018 organiseerde We Are Travellers haar eerste event in het kader van de boeklancering. Op het event gaf ik reislustige bezoekers reisadvies op maat. In korte tijd brainstormde ik met ze mee over hun volgende bestemming.

IMG_6050


Samenwerking Visit Aberdeen, Schotland

Aberdeen en de regio Aberdeenshire is, anders dan Edinburgh, nog relatief onontdekt. In samenwerking met Visit Aberdeenshire Scotland ontdekte ik in een weekend de rauwe stad en de natuur in Cairngorms National Park.

Wil je jouw opdracht hieraan toevoegen?